Kiegészítő modulok

Kommunikációs modulok:

GSM kommunikátor:

Riasztás esetén telefon hívás és sms jelzés akár több telefonszámra. Ezek a modulok szolgáltató függetlenek és bármilyen riasztó központhoz lehet őket csatlakoztatni. Képesek vonal pótlásra is, így akár a távfelügyeletre is el tudják küldeni a központ panel jelzéseit.
1
2
1

 

Paradox GSM kommunikátorok:

Paradox riasztó rendszerekhez lehet csatlakoztatni a kommunikációs BUS vonalra. A közvetlen BUS vonali csatlakozás előnye, hogy a rendszer minden információját el tudja érni és küldeni a felhasználó felé sms-ben. Hiba jelzések, élesítés, hatástalanítás, riasztás jelzések zóna címkékkel. VDMP3 modul beépítésével akár hívást is tud a rendszer kezdeményezni a beprogramozott telefonszámokra. További előnye, hogy a rendszert sms-el vagy a telefon gombjai segítségével ki és be is tudjuk élesíteni.
4

 

Paradox IP150 modul:

Az IP150 modul lehetővé teszi a riasztó rendszerünk vezérlését, felügyeletét interneten, bármilyen böngészőből  és okostelefonon ( Android és iOS ) keresztül. A rendszer bárhonnan elérhető, a rendszer eseményekről e-mailt küld. Ingyenes paradoxmyhome gyártói DDNS szolgáltatás.
image097

 

Okostelefonon:

6
7
8
9

 

Böngészőből interneten:

10