Cégismertető

Mér-Véd Kereskedelmi és Szolgáltató Kft
2314 Halásztelek, Semmelweis I. u. 9.
adószám: 12807316-2-13

 

Cégünk 2002-ben alakult, rendelkezik Rendőrhatósági- és OKF engedéllyel, ami a biztonságtechnikai rendszerek telepítéséhez szükséges. Az általunk használt eszközök magas minőségi kategóriába tartoznak és rendelkeznek a szükséges szakhatósági minősítésekkel.

Szolgáltatásaink sokrétűek: lakások, irodák, üzletek, raktárak, ipari objektumok és középületek biztonságtechnikai tervezésével, telepítésével, javításával és karbantartásával foglakozunk.

Célunk, hogy egyéni és céges ügyfeleink számára egyaránt testre szabott megoldásokat kínáljunk és igyekszünk az  igényeikhez alkalmazkodva teljes körű szolgáltatást nyújtani reális, elérhető áron.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleinkkel kapcsolatban álló kollégáink mind képzettségüket, mind tapasztalataikat tekintve alapos ismeretekkel rendelkezzenek. Ennek köszönhetően, a tapasztalatok, az ismeretek alapján hatékonynak bizonyuló megoldásokat tudnak javasolni.

Fontos számunkra, hogy ne csak megnyerjük, hanem hosszú távon meg is tartsuk ügyfeleink bizalmát! Ezen együttműködés alapja a megbízhatóság és az állandó szolgáltatási minőség.