Hírek

HDCVI technológia

A HDCVI rövidítés az angol High Definition Composite Video Interface elnevezésből ered. Lényege a nagy felbontás (720 p, 1080 p), valamint ezen nagy felbontású HD-videojelnek hagyományos koaxiális (RG59 75 Ohm) kábelen keresztül történő, nagytávolságú (legfeljebb 500 méter) átvitele alacsony jel/zaj viszony mellett. A kábelen egyszerre, szinkronban továbbíthatók a video-, audio- és egyéb vezérlőjelek. Ezzel a technológiával a már meglévő analóg rendszerek cseréje megvalósítható a vezetékek cseréje nélkül, így kisebb ráfordítással egy korszerűbb valós idejű videós megfigyelő rendszert használhatunk HD minőségben. HDCVI termékek : kompakt infrás és boksz kamerák, speed dome, kültéri, beltéri kivitel, 4,8,16 csatornás videó rögzítők.

További részletek a termékek alatt.

 

0 1 2

Új Paradox rádiós kültéri hang-fényjelző

Kompatibilis MG és SP központokkal és az RTX3 modullal, 868 MHz, 100 dB hangerő, beépített villogóval, dupla szabotázsvédelem. Az elem tartozék. Külön tápellátást nem igényel. Időjárásálló kivitel. Kétirányú vezeték nélküli kapcsolat.

 

16
17

 

Paradox Insight
  • - Behatolásjelző és videós megfigyelő egy rendszerben
  • - HD videó és audió kamera ( 720p ) infra érzékelővel
  • - Azonnali videó és audió értesítés riasztás esetén
  • - Távoli elérés, gyártói ddns szolgáltatás
  • - Paradox HD77 egy digitális mozgásérzékelő beépített IP ( 720p ) kamerával. Az eszköz kizárólag Paradox EVOHD központtal kompatibilis és maximum 4db köthető egy redszerbe

 

 

3 4